Gratis Ontwikkeladvies

De arbeidsmarkt en het werk verandert. Het gaat steeds meer digitaal, er wordt meer gewerkt op afstand, er zijn banen die verdwijnen maar er zijn over 10 jaar banen die nu nog niet bestaan. Het gaat snel en de veranderingen blijven in hoog tempo doorgaan.

Vanaf 1 augustus 2020 kon iedereen vanaf 18 jaar gebruik maken van gratis Ontwikkeladvies. Het aantal geïnteresseerden was enorm en begin september was het maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Ontwikkeladvies 2021
Vanaf 2021 stelt het kabinet opnieuw budget beschikbaar voor Ontwikkeladvies. Heb jij interesse? Meld je dan via onderstaand formulier alvast aan.
Dan wordt je op de wachtlijst gezet en zodra er meer informatie bekend is wordt er contact met je opgenomen om een kennismakingsgesprek te plannen.

Hoe ziet het Ontwikkeladvies er in 2020 uit bij BalanZis
Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijk-heden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.
De Arbeidsmarktscan vul je voorafgaand aan het traject in, zodat tijdens 3 sessies aan de de slag kunnen met:

  1. Situatieschets en arbeidsmarktscan
  2. Persoonsprofiel
  3. Toekomstoriëntatie en ontwikkelplan

Het coachtraject ‘Ontwikkeladvies van NL leert door’ bestaat uit 4 uur begeleiding.

Je ontvangt bij aanvang van het traject ook een map en een werkboek met diverse opdrachten. Deze opdrachten zijn een middel om je in beweging te krijgen, het is geen doel op zich.

Dit traject kun je op eigen initiatief aangaan en je hebt geen toestemming nodig van je werkgever. Indien je het wenselijk vindt kan je werkgever natuurlijk wel betrokken worden.

Meer informatie over de subsidieregeling vind je op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Aanmelden Ontwikkeladvies 2021