Gratis Ontwikkeladvies

De arbeidsmarkt en het werk verandert. Het gaat steeds meer digitaal, er wordt meer gewerkt op afstand, er zijn banen die verdwijnen maar er zijn over 10 jaar banen die nu nog niet bestaan. Het gaat snel en de veranderingen blijven in hoog tempo doorgaan. Herken jij dit?

Dan is het gratis Ontwikkeladvies van ‘NL leert door’ interessant voor jou. Vanaf 1 augustus 2020 krijg je als werkende, werkzoekende, ZZP-er, werkgever de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies aan te vragen. Het doel van het Ontwikkeladvies is om je bewust te maken van het belang om jezelf te blijven ontwikkelen tijdens je loopbaan.

Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijk-heden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.
De Arbeidsmarktscan vul je voorafgaand aan de 1e sessie in, zodat we tijdens het traject aan de slag kunnen met de volgende aspecten:

  • Jouw huidige situatie en toekomstperspectieven
  • Wie ben ik en wat kan ik (drijfveren, kwaliteiten en talenten)
  • Toekomstoriëntatie (loopbaanmogelijkheden en/of ontwikkelkansen)
  • Consequenties op gebied van financiën, rechtspositie en persoonlijke situatie

Het coachtraject ‘Ontwikkeladvies van NL leert door’ bestaat bij BalanZis uit 4 uur begeleiding, verdeelt over 3 sessies.

Je ontvangt bij aanvang van het traject ook een map en een werkboek met diverse opdrachten. Deze opdrachten zijn een middel om je in beweging te krijgen, het is geen doel op zich.
Jij schrijft je eigen ontwikkelplan en dit bespreken we tijdens de laatste sessie.

Dit traject kun je op eigen initiatief aangaan en je hebt geen toestemming nodig van je werkgever. Indien je het wenselijk vindt kan je werkgever natuurlijk wel betrokken worden.

Heb je interesse? Neem dan contact met mij op of meld je aan via het aanmeldformulier. Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingssprek (45 minuten) plaats en daarna neem je de beslissing om wel of niet te starten.  Je hoeft zelf niets te regelen voor de subsidieaanvraag, die verantwoordelijkheid ligt bij BalanZis.

Meer informatie over de subsidieregeling vind je op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Aanmelden Ontwikkeladvies 'NL leert door'