Over Martine

Ik ben Martine Hesselink, het gezicht achter coachingspraktijk BalanZis. Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening was mijn balans zoek en besloot ik mijn hart te volgen. Nadat ik zelf een loopbaantraject heb doorlopen heb ik de Post-HBO opleiding Life & Loopbaancoach en de erkende Beroepsopleiding Vitaliteitscoach bij de Balansgroep gevolgd en met succes afgerond.

Deze stap in mijn loopbaan was niet geheel verrassend, eigenlijk vielen de puzzelstukjes op de plek. Op 25-jarige leeftijd werd ik heel plotseling geconfronteerd met een heftige gebeurtenis, waardoor mijn leven compleet uit balans was. Door die gebeurtenis is de interesse in de (ontwikkeling van de) mens ontstaan en kan ik me goed inleven in situaties/mensen. Tevens heb ik ervaren hoeveel kracht ik had en ben ik goed in staat te relativeren, wat is nu eigenlijk belangrijk?

‘We weten pas hoe sterk we zijn als sterk zijn de enige optie is.’

Mijn opleidingen, werk- en levenservaring in combinatie met mijn positieve levensinstelling heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en daar ben ik trots op!
Ik ben een zelfstandige coach en begeleid graag van mensen die van nature positief ingesteld zijn en volop in het leven staan. Alleen zijn ze zijn door welke omstandigheden dan ook  de balans (plotseling) kwijtgeraakt met alle gevolgen van dien.

Naast zelfstandig coach ben ik een aantal samenwerkingen aangegaan. Vanaf april 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met het Stress Centrum, waar ik onderdeel uitmaak van een netwerk van stress specialisten. Vanaf januari 2018 ben ik een samenwerking aangegaan met Top-Psyso, waar ik in een netwerk zit met therapeuten en psychologen.

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als empathisch, intuïtief, betrokken, geïnteresseerd, goede luisteraar, niet oordelend, rustig, puur, integer en met een vleugje humor.

Naast eigenaar van BalanZis woon ik met mijn partner Frank, zoon Noud en dochter Juul in het Twentse Borne.

Kijk op mijn LinkedIn profiel om mijn achtergrond en ervaring te bekijken.

Door naar mijn hart te luisteren heb ik keuzes gemaakt die mij zoveel energie geven dat ik dit iedereen van harte gun, dus:

Durf te kiezen en pak de regie over jouw leven. 
Je wordt er echt een mooier mens van, voor jezelf én voor je omgeving!