Over Martine

Ik ben Martine Hesselink, het gezicht achter coachingspraktijk BalanZis.
Nadat ik ruim 15 jaar werkzaam ben geweest in de zakelijke dienstverlening raakte ik mijn balans kwijt en besloot ik mijn hart te volgen. Ik heb mijn baan opgezegd ben daarna gestart met een loopbaantraject. Vervolgens ben ik gestart met 2 opleidingen; de Post-HBO opleiding Professioneel Coach en de erkende Beroepsopleiding Vitaliteitscoach bij de Balansgroep in Driebergen. Beide opleidingen heb ik met succes afgerond en ben in 2016 gestart met BalanZis.

Deze stap in mijn loopbaan was niet geheel verrassend, eigenlijk vielen de puzzelstukjes op de plek. Op 25-jarige leeftijd werd ik geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven, mijn vriend raakte betrokken bij een auto-ongeluk en niet overleefd. Mijn jonge leven was van het een op andere moment totaal uit balans. Door die gebeurtenis is wel het zaadje geplant, de interesse in ‘de mens’. Mijn omgeving gingen opeens heel anders met mij om en ik herkende mijzelf soms niet (meer). Er was een leven voor en een leven na en ik werd niet meer Martine van voor die tijd. Daar moest mijn omgeving aan wennen en ik zelf ook.
Door deze levenservaring kan ik mij goed inleven in situaties en mensen. Ik heb ervaren hoeveel kracht ik had, daar was ik me van tevoren niet van bewust.  En ik  ben goed in staat te relativeren, wat is nu echt belangrijk?

Mijn opleidingen, werk- en levenservaring hebben mij gemaakt wie ik nu ben en daar ben ik trots op!

‘We weten pas hoe sterk we zijn als sterk zijn de enige optie is.’

Ik ben een zelfstandige coach, ervaringsdeskundige op het gebied van rouw en begeleid graag mensen die verlangen naar een betere balans in hun leven.

Naast zelfstandig coach ben ik een aantal samenwerkingen aangegaan. Vanaf april 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met het Stress Centrum, waar ik onderdeel uitmaak van een netwerk van stress specialisten. Sinds mei 2019 ben ik ambassadeur van het Ministerie van Inzetbaarheid. Het Ministerie van Inzetbaarheid verbetert de inzetbaarheid van medewerkers en maken daarmee organisaties klaar voor de toekomst!

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als empathisch, intuïtief, betrokken, geïnteresseerd, goede luisteraar, niet oordelend, rustig, puur, integer en met een vleugje humor.

Naast eigenaar van BalanZis woon ik met mijn partner Frank, zoon Noud en dochter Juul in het Twentse Borne.

Kijk op mijn LinkedIn profiel om mijn achtergrond en ervaring te bekijken.

Door naar mijn hart te luisteren heb ik keuzes gemaakt die mij zoveel energie geven dat ik dit iedereen van harte gun!

Durf te kiezen en pak de regie over jouw leven. 
Je wordt er echt een mooier mens van, voor jezelf én voor je omgeving!