Ervaringen

“Via een aanbeveling uit mijn omgeving ben ik bij Balanzis terecht gekomen. Na een eerste vrijblijvende intake had ik gelijk een goed gevoel bij Martine. En dat heeft mij zonder twijfel doen besluiten om het coaching traject aan te gaan. Soms zit je in een fase van je leven dat zekerheid en zelfvertrouwen een beetje zoek zijn. Martine geeft je inzicht met verrassende opdrachten en feedback.
Het fijne aan Martine is dat zij goed luistert, en bij mij meteen op het goede spoor zat. Zij heeft snel inzicht in de ander. Ook de opdrachten die ik gekregen heb sloten goed aan bij mijn situatie. Ik werd echt aan het werk gezet en ook zeker uitgedaagd. Ik ben heel blij dat ik met haar dit traject ben aangegaan, en kijk hier met succes op terug.”


“Na een burn out en het verliezen van mijn baan stond mijn leven op zijn kop. Dankzij Martine kwam er weer wat structuur en hervond ik beetje bij beetje mijn kracht, mijn talent, mijn zijn. Door de opdrachten ga je dingen herkennen. Hervind je de persoon die je bent, waar je kracht ligt, wat je irriteert en waarom. We hebben heel veel besproken, vaak met een lach soms met een traan. Dat ik me veilig genoeg voelde om ook die emotie toe te laten zegt veel. Martine bedankt voor de fijne gesprekken, de inzichten, de kopjes thee, de aanmoedigingen, de relativeringen en het heeft mij ervan doen overtuigen dat altijd AAN staan niet gezond is en niet hoeft!”


“Herken je dat? Je zit in een baan waar je je niet prettig voelt. Waar er onvoldoende uit je komt. Waar je fouten begint te maken en met een lusteloos gevoel naar huis heen gaat. Precies dit gevoel had ik ook een half jaar geleden. Ik heb mezelf een coaching traject bij BalanZis cadeau gegeven.

Wat een cadeau…door deze persoonlijke coaching van Martine werd voor mij zichtbaar duidelijker wie ik als persoon ben en welke waarden en kwaliteiten ik heb. Ook mijn ontwikkelpunten werden duidelijk. Door middel van verschillende opdrachten (oefeningen, thuisopdrachten en doe- opdrachten) kreeg ik inzicht in wat ik belangrijk vind in het werk. Welke werkomgeving en cultuur bij mij past en wat mij inspireert. Ik leerde beter wat mijn gevoel me zegt en hoe ik hiermee om kan gaan. Deze bevindingen kon ik goed gebruiken in mijn zoektocht naar een andere baan, ik paste ze toe in sollicitatiebrieven en – gesprekken.

Martine is een zeer ervaren coach. Zij inspireert je door verschillende invalshoeken te laten zien.  Martine daagt je uit en past de opdrachten aan op jouw persoonlijke coaching vraag. Martine kan je van veel theoretische achtergrondinformatie voorzien als je dit wenst.

Je coaching hoeft zeker niet op te houden na afloop van de sessies! Door het ontvangen van een coaching map, de opdrachten, foto’s van uitkomsten van bijvoorbeeld actieve kaartsessies, kun je hier zelf telkens weer input uit halen.

Mijn coaching traject heb ik kunnen afsluiten met een fantastische nieuwe baan!”


“Het is soms nodig om weer balans te krijgen in je leven. Om allerlei redenen kan de balans zoek zijn met alle gevolgen van dien.
Martine biedt je een luisterend oor en geeft je advies door middel van zelfinzicht.
Balanzis is een coachingspraktijk waar luisteren en empathie voorop staan.
De gesprekken zijn plezierig en ontzettend waardevol zodat er weer ruimte is voor jezelf om met frisse moed en nieuw elan te werken aan je eigen doel voor jouw toekomst!”


Dank je wel voor de nieuwe inzichten die jij mij hebt gegeven. Door jou ben ik in beweging gekomen en kleine veranderingen hebben geleid tot mooie positieve effecten.


“Zijn wie ik ben”
Soms kom je op een punt aan in je leven (misschien wel vaker dan 1 keer) dat je even niet meer weet welke kant je op wilt en wie je nou eigenlijk bent. Dat punt had ik bereikt en ging op zoek naar een coach. Meerdere sites had ik bekeken maar die van Martine sprak me het meeste aan. Na het kennismakingsgesprek had ik meteen een goed gevoel, er was een klik en ik ben het traject gestart. Het was een intensief, confronterend half jaar met een prachtig eindresultaat….zijn wie ik ben! Martine is integer, open en een mooi mens. Er was wederzijds vertrouwen waardoor er mooie intieme en open gesprekken werden gevoerd. En de kracht van het hele traject is eigenlijk dat ik door de opdrachten die ze me na iedere ontmoeting meegaf, aan het denken en aan het werk werd gezet, het is een prachtige ontdekkingsreis. Ik ben onwijs blij met Martine en het resultaat.


“Martine straalt rust uit en kan goed luisteren. Ze kan goed sturen en motiveren en ze krijgt het steeds voor elkaar om mij anders naar dingen of gebeurtenissen te laten kijken. Heel positief. Het traject heeft ervoor gezorgd dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen. Ik ben er van overtuigd, ik heb het zelf in de hand. Ik moet het zelf doen en ik ga het zelf doen.”


“Ik ben bij Martine gekomen, omdat ik goed onderweg was naar een burn-out. Dankzij haar hulp heb ik meer helderheid gekregen over de reden hiervoor en over de richting die ik aan mijn carrière moet geven. Er blijft veel om te regelen, maar ik voel me nu sterker in mijn beslissing. Daar ben ik haar heel dankbaar voor!”


“Martine is een zeer betrokken coach, ze denkt met je mee, reikt opdrachten aan, zodat jezelf aan de slag kan gaan met je coachvraag. Elke sessie bespreekt ze waar je staat en wat je nodig hebt om verder te komen. Martine is betrokken, doortastend en empatisch. Het traject heeft mij geholpen om mij bewust te worden waar mijn krachten liggen en om keuzes te maken voor de toekomst.”


“Een eigen bedrijf, kinderen, partner, huishouden, sporten, sociale contacten…. Hoe kun je alles combineren zonder alles half te doen? Dankzij Martine heb ik veel handvaten aangeboden gekregen die ik kan gebruiken om de balans te houden. Ik maak bewustere keuzes en heb meer rust in mijn hoofd, zodat ik meer kan genieten.”


“Ik heb mogen ontdekken waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik ga dankzij dit traject vol vertrouwen verder op pad.”


“In een vertrouwde omgeving weet Martine je met haar hulp en persoonlijke aandacht continu op het juiste pad te houden. Dit leidde bij mij tot een stuk bewustwording waar ik zelfvertrouwen en energie uit put. Het traject heeft mij een stuk herkenning, bewustwording en ook zeker nieuwe inzichten over mijzelf en mijn leven. Ik maak hierdoor nu en in de toekomst andere keuzes.”