Aanbod BalanZis

Waar verlang jij naar:

– Meer energie, levenslust, mentale veerkracht en vitaliteit?
– Meer voldoening uit je werk?
– Meer genieten en minder stress?
– Een betere balans in je leven?

En wil jij je hart volgen en een leven leven dat bij jou past?

Ik help je heel graag op weg, want ik vind dat iedereen een leven verdient dat in BalanZis. Ik ga graag aan de slag met mensen die bereid zijn in zichzelf te investeren, die kritisch naar zichzelf durven te kijken. Herken jij jou hierin, dan kom ik graag met jou in contact. Je plukt hier niet alleen zelf de vruchten van, dat geldt ook voor jouw omgeving.

AANPAK

Kennismaking – We bespreken onze verwachtingen
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we je vraag. We staan stil bij mijn manier van werken en kijken of er een klik is en of mijn aanpak aansluit bij jouw verwachtingen. Daarnaast bespreken we wat je van mij mag verwachten, maar ook wat ik van jou nodig heb.

Indien je het ziet zitten om aan de slag te gaan, mail ik je na afloop van het gesprek een voorstel en gebruik daarvoor onderstaande thema’s als kapstok.

Wil je een indruk hoe een coachtraject bij BalanZis eruit kan zien? Een aantal voorbeelden zijn uitgewerkt: stress en leven en loopbaan.

Traject –  We gaan aan de slag!
Zodra je hebt besloten te starten ontvang je opdrachten die we tijdens de eerste sessie bespreken. Een sessie duurt 1,5 uur en vindt in principe plaats in mijn praktijkruimte in Borne. Voorafgaand aan de sessies stuur je me de opdrachten toe, zodat ik me goed kan voorbereiden. Tussentijds evalueren we je voortgang en of je tevreden bent over het traject.

Coaching is hard werken, niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussentijds. Je maakt opdrachten en gaat aan de slag met je inzichten en wat je hebt ‘geleerd’.
Coaching is een dynamisch proces en de invulling van een sessie kan wisselen. Ik maak gebruik van verschillende interventies, zoals (thuis)opdrachten, methodieken, spellen, wandelen, visualisaties of gesprekken over voortgang. Het kan ook zijn dat je een beroep gaat doen op je omgeving voor feedback. Daardoor krijg je meer inzicht, je gaat keuzes maken en komt in actie.

Afronding – we evalueren
Aan het einde van het traject vindt er een evaluatie plaats en bespreken we wat het coachingstraject je gebracht heeft en ook hoe je het bereikte resultaat kunt borgen of uitbouwen.